Vabbuari har påbörjats här hemma

Men suck, sjukdomen har kommit hem till oss igen. Denna vecka börjar med vab. Sonen kräktes natten till söndagen och han har en feber som går upp och ner. Tiden här hemma, förutom att ta hand om honom, har bestått av att tvätta. Kan inte förstå hur fort tvätthögen kan växa så snabbt som den faktiskt gör.

Då sonen inte är helt frisk men förhoppningsvis på bättringsvägen så får han vara hemma även i morgon. Men det positiva är att han fått i sig mat idag, vilket han inte har varit så intresserad av under lördagskvällen och söndagen. Han får vara hemma tills hans kroppstemperatur inte är förhöjd utan har återgått till det normala.

0 Shares

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.