Frisörbesök och Hosta

Lovade ju att berätta om vad det var för äventyr jag skulle ut på förra onsdagen. Det var inget roligare än till frissan och fixa håret. Hade blivit långt nu och färgen behövdes uppdateras.

Läget har hemma är lite dämpat, maken är iväg i veckan och vi andra är förkylda. Trodde verkligen att jag blev frisk efter jag låg hemma och var sjuk. Men det höll bara i sig några dagar. Nu har en fruktansvärd hosta kommit istället. Känns som jag hostar upp lungorna. Så de dagar som jag är lediga denna vecka kommer bli mycket lugna i hemmets lugna vrå, då vi varit på det enda planerade “mötet” för denna vecka. Eller kommer ta det så lungt som man kan när man har en fyraåring och en femåring i huset.

0 Shares

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.