Segt här hemma

Idag går dagen sakta framåt här hemma. Sonen har fortfarande feber och är hostig. Just nu sover han. Planerna vi hade denna vecka har fått ställas in och vab för en av oss har stått på schemat. Som tur är jag ledig till och med på tisdag så jag hoppas verkligen att febern har släppt då och vi andra i familjen inte har smittats då. Då de varnat för dåligt väder så vi kommer inte ge oss på några större äventyr med dottern. Vi kommer alltså alla vara hemma och styra. Funderar på att plocka och röja bland lådorna i garaget. Men orkar vi inte i dag så kanske vi orkar det i morgon. Nu blir det att mysa med dotterns och dricka kaffe.

Ha en trevlig fortsättning på lördagen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.