Ledig dag eller sovdag inför jobbnatt?

Nu är min jobbhelg över och idag är det min lediga dag innan jag går över och jobbar natt i tre veckor. Men ungarna kommer ändå få gå på förskolan. Detta beror på att jag även om det är min lediga dag måste sova då jag går på min första natt ikväll. Så man kanske inte kan säga att det är en ledig dag utan istället är en sovdag så man klarar av att jobba natten som kommer. Funkar liksom inte att ta hand om mina små älsklingar under hela dagen och sedan jobba 10 timmar när man egentligen skulle sova. Man kanske kan klara det om det bara hade varit en natt. Men inte när man kör flera nätter på raken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.