Tillbaka till jobbet!

De senaste dagarna har jag varit helt utslagen. Blev dålig natten mellan lördag och söndag. Så tyvärr blev det inget jobb för mig i söndags kväll som var planerat. Nu är det mycket bättre och i kväll så finns jag åter på jobbet. Kroppen är ond och det smärtar i magen när jag ätit en hel portion. Men då det inte är något annat fel på mig så blir det att arbeta. Skulle inte problemen försvinna så får jag väl söka för det så en läkare kolla upp det.
Men med tanke på att det har varit en pärs de senaste dagarna så kände det bäst och spara på energin till jobbet så det blev att hoppa träningen idag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.