Vår lördag

Strax efter nio i morse vaknade jag och barnen. Då hade Tomas snart genomfört en resa till Linköping för att inhandla två dynboxar som vi fick till priset för en. Tomas hade kollat i butiken i Norrköping igår efter jobbet men där var alla dynboxar slut. När maken kom hem igen efter sitt lilla äventyr så åt vi en riktig sommarfrukost, jordgubbar med mjölk, vilket smakade helt ljuvligt. Under dagen så har det varit marknad i byn, med bland annat karuseller, ponnyridning, visning av gamla bilar och av ortens egna brandbil. Så en tur på marknaden blev det under dagen mellan regnskurarna.
Nu blir det en tur till mina föräldrar som bjuder på middag och så ska lillasyster firas då hon blir 28 på måndag. Hoppas på en mycket trevlig kväll!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.