När längtan är stor!

Efter ett år som varit tufft för hela familjen så är det skönt att det snart är sommar och semester. Men semester går vi inte på riktigt än, men snart så. Idag börjar näst sista jobbhelgen innan semestern. Känner mig kanske inte så laddad för att åka till jobbet men bara man tar sig dit så är det inga problem. Förutom jobb innebär veckorna fram till semestern även lite fest. Dels fyller maken år på måndag, men ska inte ha något speciellt födelsedagsfika då det är mycket i helgen och nästa vecka. Sedan är vi också bjudna på 40 års fest.

Håller just nu på att göra det sista innan det är dags att bege sig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.