Trött efter helgen!

Här har jag tillbringat helgen!

Nu är det dags för att krypa ner i sängen efter en jobbhelg. Jobbar även i morgonbitti men då går jag bara halvdag så det blir nog ganska lugnt då. Har dessutom de patienter som vi haft hela helgen även i morgon så vi i personalen känner dem nu, vilket ofta underlättar jobbet ordentligt.  Resten av familjen har varit på äventyr i helgen och kom hem ungefär när jag slutade jobbet idag så det blev att åka raka vägen hem för jag hade saknat mina två små troll och maken. Även om lugnet i hemmet utan dem var ganska skönt under gårdagens förmiddag. Nu har lugnet äntligen lagt sig över hemmet och minst halva familjen sover.  Snart kommer resten av familjen också sova, bara att sätta väckarklockan innan. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.