Piggare än på länge

Som småbarns mamma så har man en ständig sömnbrist. Sedan gör det inte saken bättre när man jobbar oregelbundna tider. Med ibland väldig liten tid att återhämta sig och att krafterna ska komma tillbaka och huvudet ska tänka klart. Efter två dagar med först kvälls och sedan morgonjobb så är jag ordentligt trött. Därför kom jag att lägga mig strax efter att barnen somnat igår kväll. Så inatt blev det ca 12 timmar sömn, med vissa avbrott när jag vaknade av att ungarna sparkade på mig eller använde mig som huvudkudde. Vilket är mycket mer än jag brukar sova. Så idag känner jag därför att jag är piggare och har mer energi än på mycket länge.

Nu ska jag sjunka ner i fåtöljen och dricka en kopp kaffe innan det är dags att bege sig till en kväll på jobbet tillsammans med trevliga kollegor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.