Jobbsöndag

Lugnet här hemma uteblir lite då barnen kör i snabb fart. Men det inre lugnet försöker jag bibehålla för att ladda för kvällens jobb. För det behövs verkligen då det är min tredje dag med jobb. Är förvisso väldigt lugnt på jobbet för tillfället men det kan ju ändra sig snabbt. Att jobba sena kvällar och tidiga mornar och inte få sova så mycket mellan passen är ansträngande för både kropp och knopp. Men det går om man får lugnet mellan passen. Så tills det blir att åka till jobbet så ska jag slappa i soffan med ett par koppar kaffe och njuta av att ha familjen runt omkring mig.

Hoppas alla får en fortsatt trevlig söndag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.