Alltid ett gissel!

Är det inte konstigt att man alltid plågas av tanken att aldrig veta vad man ska laga för mat. Antingen så blir det samma mat varje vecka eller så är det ett stort jobb att hitta på nya veckomenyer. Sedan tycker jag att man ofta faller tillbaka på samma mat iallafall då det är något som man vet att ungarna äter. Så inspiration är inte så hög här hemma när det gäller måltider. Men för en tid sedan så upptäckte vi Jennys matblogg. Där har vi fått endel inspiration vad gäller måltider. Vissa saker hon tilllagar kanske man själv inte skulle laga men guldklimpar finns. För några veckor sedan hittade vi ett recept på flygande Jacob i bloggen. Hon gav tipset att äta färskpasta istället för det traditionella riset. Kan bara säg att det gick hem här hemma. Idag hittade jag ett recept på ugnspankaka, blev oxå mycket gott. Så kolla in Jennys blogg om inspirationen tryter.

img_4407

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.