Allt mellan himmel och jord och så lite regn

Barnen sover äntligen båda två och vi sitter och surfar på varsin håll i vardagsrummet och hör regnet bara ösa ner utanför. Är faktiskt helt ok med lite regn men hoppas att vädret stabiliserar sig till det bättre igen. lite konstigt är det att människan alltid klagar på vädret, är det inte för varmt och soligt så är det för kallt och regnigt, man är aldrig nöjd. Idag har jag träffat Matildas gudmor och tillika min vän. varit mycket runt oss och vi kom på att vi inte fysiskt hade träffats sedan i vintras så det var nu hög tid att träffas. Vi tog en fika och pratade om allt mellan himmel och jord. När vi slutligen skildes åt kom vi fram till att vi är tvungna att träffas snart igen. Åter till vädret, det behöver inte vara jättevarmt eller sol från blå himmel, men gärna ca 20 grader varmt och uppehåll. Tomas går  på semester i morgon kl 17 så efter det och 4 veckor framåt vill vi ha bra väder då målning av huset ska ske och annat hus och trädgårdsarbete ska ske. Nu blir det att surfa en stund till och för att sedan krypa till kojs. Godnatt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.