För mina älsklingar!

Idag har det varit ledig dag för mig och då också för barnen. Vi tog en lugn morgon för att sedan åka på äventyr under eftermiddagen. Vi har även varit lite mer kulturella än vanligt i eftermiddag. Vi har nämligen varit på arbetets museum i Norrköping med mina föräldrar idag. Vi var på en utställning som passade mina små änglar som hand i handsken. Utställningen handlade nämligen om Bamse. Med en underton av ämnet miljö. En mycket trevlig utställning som både en 2-3 åring och en vuxen kunde tycka var kul. Blev sedan en fika för att sedan gå en runda i affärer i city.

Standard CMYK

Middagen är nu i magen och nu blir det att söva barnen för att sedan kunna koppla av själva, jag och maken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.