Har inte tid med det här!

Idag mår jag äntligen bättre så i morgon och i helgen kommer det bli att jobba för min del. Hoppas verkligen inte att det blir ett bakslag. Vill just nu bara vara frisk. Har inte tid med det just nu. Har nämligen bara till nästa fredag kvar att arbeta. Sedan blir det semester och sedan tjänstledigt för studier. I och med hösten så kommer även andra stora förändringar i våra liv att ske. På grund av det som ska ske så känns det inte som vi hinner vara sjuka, har för mycket att göra. Behöver även plugga inför en tenta som ska ske om mindre en två veckor. När ska man orka och ha tid med allt?

Kehlsteinhaus
Kehlsteinhaus

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.