Morfar Botvid och Fritjof

Gick av arbetshelgen i går vid fyra och snart är det dags att jobba igen. Dagen har gått så enormt snabbt. Idag skulle morfar ha blivit 87 år. Så vi träffades som vanligt hela familjen mormor, barn, barnbarn och barnbarnsbarn, men självklart även gammelmoster Katarina. Den enda som saknades var just morfar. Men vi besökte graven allesammans. Men innan jag och barnen åkte till mormor så var vi och satte blommor på graven för att hedra minnet av morfar Botvid. Så idag går tankarna extra mycket till min älskade morfar.

Idag  skulle inte morfar bara haft födelsedag utan även namnsdag. Det är nämligen Botvid som har namnsdag idag. Vilket även innebär att Fritjof har namnsdag idag. Det firades lite diskret med att hans favoritmat serverades ikväll här hemma!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.